dijous, 15 de febrer del 2024

Setmana curta

 Bona tarda, famílies!

Us deixem un breu resum d'aquesta setmana curta:


DIMARTS

Vam començar la setmana dimarts, ja que dilluns havíem tingut festa. I tot i que divendres passat vam fer una rua per lluir les nostres disfresses, el Rei Carnestoltes no havia abandonat el refugi. Ens havia deixat una carta on ens deia que estava molt i molt agraït per la caseta que li havíem fet, així que es quedaria uns quants dies més, fins que veiés a tots els nens i nenes disfressats.

Dimarts, a més, vam tenir la visita de dues noies que volien saber com és el nostre dia a dia. Vam decidir anar a la font de la Percet, que ara feia molt que no hi anàvem. Vam esmorzar a l'esplanada, i en acabat en Bru va proposar anar a veure l'aigua, i de seguida tothom s'hi va animar!

Vam estar rentant pedres, fent salts i equilibris per travessar el riu sense mullar-nos les sabates, vam estar remenant l'aigua en pals i, finalment, vam jugar a pescar cucs i peixos (que eren llàgrimes d'avellaner o d'algun altre arbre).

Se'ns va passar l'estona volant! I de seguida ja va ser l'hora de tornar cap al refugi a dinar. Quina gana!!!



DIMECRES

Ahir dimecres vam anar a la cantonada del cementiri, on ens vam indignar bastant perquè estava tot brut de mocadors. Ecs!! Sort que l'Ana es va dedicar a recollir-los, sempre amb guants, és clar!!

Ens agrada molt anar a aquest camp base perquè té moltes possibilitats de joc: Hi podem fer cabanes, diverses construccions amb pals, podem pujar i baixar tobogans de terra, podem fer equilibris, etc. Tot i que no cal dir-ho, un dels jocs que més ens agrada és pujar sobre un pilot de branques i jugar a que conduïm un tractor! ajajajjaja

Ahir, a més, vam fer unes titelles ben divertides, utilitzant únicament pinyes i diversos elements que ens trobem (pals, fulles, acícules, etc). Fins i tot l'Arnau es va animar a fer la seva pròpia titella ell sol i sense ajuda! La de l'Abril, però, va durar ben poc perquè la picava com si fos el tió de Nadal jajajajaj

 















DIJOUS

Avui dijous ens ha acompanyat la Gemma, i ja hem tingut el Riu per aquí, que havia estat uns dies fora. Però avui tampoc no ens hem disfressat perquè faltaven l'Aniol i l'Ares, que està malalta... T'enviem molts petons i abraçades del d'aquí!!! <3

Avui hem decidit anar als troncs, i de camí hem passat per l'Ajuntament a dir-li bon dia a l'Ariadna, i de pas hem passat a buscar el Jofre per casa seva jajajja.

Per la nostra sorpresa en Sai ens ha acompanyat durant una bona estona. Allà als troncs l'Ana ens ha estat ensenyant un llibre sobre els boscos, i estàvem tan lectors que en Quim, en Riu i en Juli han volgut explicar ells també algun conte.

Tot i no portar eines ni cordes, allà els troncs ens posem a prova constantment. Tenim un munt d'oportunitats de saltar, grimpar, amagar-nos, fer equilibris, fer construccions, etc. I a més hi tenim el riu ben a prop!! Que tot i que ens indignem una mica perquè ens han tallat quasi tots els arbres, ens segueix agradant molt poder baixar a tocar l'aigua i trevassar els ponts que hi ha. De fet, tothom s'ha animat a anar-hi de seguida, menys en Riu, en Quim i en Juli que han preferit quedar-se a dalt fent un super concert (un mateix pal és el microfon, una guitarra, un tambor, un clarinet, un violí...) i després jugant a les estàtues (amb la música de Boikot, seguint una mica l'estil del que cantaven jajajjajajaj).

Hem acabat el matí als troncs fent una gran partida del pica paret d'animals i ja hem anat xino-xano cap al refugi a dinar. Tot i que com feia prou bon dia, hem dinat al parc i després hem entrat a dins a descansar.

Ara a la tarda l'Ana ens està ensenyant un conte sobre el cos humà que ens ha dut la Gemma, i aviat intentarem muntar l'Estel (un ninot de feltre per veure els ossos i els òrgans del cos humà).
































 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

JA ARRIBA SANT JORDI!

Bona tarda, famílies! Aquesta setmana la Clara i la Gemma ens han acompanyat algun dia, la qual cosa ens ha fet estar molt contentes 😊 Ara ...