divendres, 9 de febrer del 2024

CARNESTOLTES!

Hola, holaaa!

Aquesta setmana l'acabem amb la meitat de baixa... Tant ahir com avui en tenim uns quants de malalts... Una abraçada a totxs i esperem que us recupereu ben aviat!!!

Ahir el Rei Carnestoltes ens va proposar fer un pinta-cares, i tothom va voler anar de felí ferotge!! Teníem dos lleons, un tigre i, no cal dir-ho, un guepard! jejejje La Gemma i l'Alba també van haver de complir la consigna, i entre tots els hi van pintar les cares!! I sembla que ens va agradar tant potinejar, que de seguida les criatures es van començar a repintar les seves cares! I és clar, de cop ja no eren nens i nenes, no, s'havien convertit totalment en grans felins!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Un cop ja estava tothom guarnit, vam anar cap als avets del costat del refugi, on vam trobar a l'Abril a mig camí. Allà als avets, com sempre, vam poder pujar i baixar els tobogans de sorra i anar a veure la cova del gegant, on vam trobar un aglà recobert d'una cosa llefiscosa que semblava un moc. -Potser és un porc senglar que volia veure aigua! - Van pensar les criatures.

Vam continuar jugant i explorant fins que va ser l'hora de dinar i vam tornar al refugi. A la tarda, sembla que ens preocupava que la Pinya Carnestoltes marxés, així que alguns van pensar que seria bona idea fer-li una gàbia perquè així no es pogués escapar. Però com això de retenir algú contra la seva voluntat no ens agrada gaire, al final van decidir que li farien una caseta amb un llit i un peluix; així estaria calenteta i acompanyada i, potser, així ja no voldria marxar.

A la tarda, en Raül ens va venir a veure i vam celebrar el seu aniversari, que va ser aquest dimecres. Després de berenar li vam cantar la cançó d'aniversari i el vam ajudar a bufar les espelmes. El pastís va ser tot un èxit!!! Estava tan bo que no en vam deixar ni una engruna!!




----------

I avui, per fi, ha arribat el dia!! El Rei Carnestoltes ens ha dit que ens poséssim la disfressa i sortíssim a fer gresca pel carrer! I no us ho creureu... però avui ens ha deixat veure les seves cames! Tot i que no són com ens imaginàvem...

Hem esmorzat al refugi mentre esperàvem que arribés tothom (Juli, Quim i Abril, us desitgem que us recupereu ben aviat! <3). I avui, per sort, en Jofre ja es trobava bé i ha vingut disfressat de poma vermella. L'Aniol, tot i encara estar una mica malalt, ens ha acompanyat amb el cotxet vestit d'alvocat com l'Ares; la Júlia ha vingut de pastanaga i l'ha acompanyat l'Aran vestit de carabassa; l'Arnau anava de pinya, en Riu de plàtan i en Bru de bolet jejej

Així que, tot i la pluja, criatures, famílies i educadores hem sortit a fer soroll pel poble. Hem posat música i hem estat jugant i ballant a la plaça, fins que hem tornat al refugi a dinar.

Però no patiu!!! Què la setmana que ve quan hi sigueu totxs tornarem a sortir disfressats al bosc!!






























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

JA ARRIBA SANT JORDI!

Bona tarda, famílies! Aquesta setmana la Clara i la Gemma ens han acompanyat algun dia, la qual cosa ens ha fet estar molt contentes 😊 Ara ...