dilluns, 11 de març del 2024

MATHEUS!!

Bona tarda, famílies!!

La setmana passada vam tenir molta sort i quasi cada dia van poder venir tots els nens i nenes a escola, avui dilluns l'Ares i l'Aniol no han pogut venir... Però us enviem una forta abraçada!!

Com cada dilluns, ha vingut la Gemma, i hem decidit agafar les cordes i anar a esmorzar a l'esplanada de la font de la Percet. A mig camí ens hem trobat en Jofre, i més endavant en Bru, que venia acompanyat d'en Matheus! 💚 N'hi ha que tenien una mica de vergonya... però l'Arnau de seguida ha anat a fer-li una graaan abraçada!!

Ens ha fet molta il·lusió poder-lo veure de nou, i tothom tenia moltes ganes d'explicar-li coses! I més d'un li ha volgut fer una demostració de lo bé que sabem contar en anglès jajajajaj

El terra estava força humit, cosa que ens ha permès veure petjades de gos i de cabirol. Mentre esmorzàvem anàvem sentint diversos ocells cantant, i de seguida hem reconegut el so del picot picant els arbres amb el bec. També hem pogut ser testimonis de com un tudó anava confeccionant el seu niu, sobre d'un arbre ben cobert d'heura.

Un cop hem acabat d'esmorzar, hem recordat que avui és l'aniversari de la Clara, i totxs hem estat d'acord en fer-li un vídeo felicitant-la. PER MOLTS ANYS, CLARAAAA!! En acabat, hem agafat les aigües i les cordes, i hem anat fent via cap al bosc d'en Sorribes. El camí és llarg i fa molta pujada, però hem pogut parar a descansar i, segons en Juli, el sol ens ha ajudat a tenir més força a les cames! jajajja Mentre descansàvem ens hem fixat que les Agudes encara estaven nevades, i hem recordat lo bé que ho vam passar jugant a la neu la setmana passada.



El camí estava ben ple de furgades de senglar, que aixequen la terra per poder buscar menjar (com cuques, arrels, bolets, etc.). També hem trobat unes fulles grogues d'heura que feien unes formes molt boniques, que tenien forma de cor o de "flama d'espelma".

 

 

 

 

Un cop a dalt, hem muntat les dues hamaques i també hem lligat les cordes per fer ponts de mico, així que hem estat practicant molt l'equilibri i la concentració! El temps ens ha passat volant i de seguida li hem hagut de dir adéu a en Matheus... que havia de marxar de seguida que si no perdria el tren!! Nosaltres hem aprofitat per jugar una estoneta més, però de seguida ha arribat l'hora d'anar a dinar.

Però abans d'abandonar el bosc, hem fet una estona de silenci i ens hem concentrat molt a veure què podíem sentir. Hem fet tan bé aquesta estoneta de silenci, que amb l'aplicació del Merlin (cants d'ocells) hem pogut comprovar quins ocells havíem sentit, i ens han sortit la mallerenga blava, el picot garser gros i el pit-roig; tot i que de lluny també hem sentit la merla i el tudó.

Com ens ha agradat molt fer aquesta estona de silenci, hem dit que a la tarda ho tornaríem a fer però escoltant sons de diferents animals, i potser fins i tot podent pintar aquest so... Ja us direm si al final els hi ha vingut de gust o no jejeje

Ja al final del camí, a punt d'arribar al carrer, hem vist unes branques de xiprer a terra. En Jofre deia que semblaven com una cua, però també ens ha agradat molt poder-les ensumar.

Quan hem arribat al refugi encara feia molt sol, així que hem decidit dinar al parc. Però poc a poc el cel s'ha anat tapant, així que hem entrat a dins per dormir i descansar, i uns quants han pogut mirar el llibre que avui ha dit en Riu a escola.

 

En fi, que avui ha estat un gran dia!! Fins demà!!
























 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRESORS!

  Bona tarda, famílies!! Hem estat uns dies sense poder fer el blog per problemes tècnics, però ja tornem a ser aquí ! jejej Aquesta setmana...