dilluns, 5 de febrer del 2024

EL REI CARNASTOLTES!

Bona tarda, famílies!!

Avui al matí, els nens i nenes han decidit anar a esmorzar a Espinelves Park, però en comptes d'eines de sorra han preferit agafar les cordes, que últimament estem a tope practicant de fer nusos!

Un cop al carrer, com cada dia ens hem contat. Hem vist que només érem 8 perquè faltaven l'Abril i en Jofre (esperem que et milloris aviat, bonic!). Com cada dilluns, avui ens ha acompanyat la Gemma; i no sabíem què li passava que no podia parar de dir ximpleries i de fer les coses del revés ajajaja

Quan començàvem a esmorzar ha arribat l'Abril, que sembla que tenia més ganes de jugar que de menjar jejej

Avui l'Arnau, la Júlia, l'Ares i en Bru tenien moltes ganes de fer una excursió, així que han anat camí amunt amb l'Alba, tot sentint els ocells, bufant fulles de roure i alzina, i fent veure que érem escaladors, infermeres i veterinàries. De mentre, en Quim ha fet una muntanya de pedres molt gran i en Riu i en Juli han estat fent escultures amb pals, fulles i glans.

Mentre estavem ben distretes jugant i cantant-li cançons a l'Aniol, la Gemma ha aparegut disfressada amb la roba del revés! JAJAJJAJA I de cop hem entès perquè no parava de dir i de fer bajanades... I és que el Rei Carnestoltes l'havia posseït!! Ens ha explicat que al llarg d'aquesta setmana ens aniria deixant cartes amb consignes del que haurem d'anar fent... quin misteri!!

En aquest moment, sense saber per què, els nens i nenes s'han començat a convertir en felins ferotges: en lleó, guepard. linx, tigre, etc. Menys l'Abril, que sembla que s'ha convertit en mico per poder grimpar una alzina jajajaj


El matí ha passat volant! I de seguida ha arribat l'hora de tornar al refugi a dinar, i de camí hem trobat un centpeus llarguíssim!!

A la tarda, després de descansar, hem sentit un soroll al refugi. Primer no sabíem què era... Però després ho hem trobat! Hi havia un personatge ben estrany i divertit amb una carta!! Era el Rei Carnestoltes que ens ha deixat la primera carta!! En aquesta hi deia que avui hauríem de fer collarets de macarrons i en acabat pintar-los amb pintura però amb la bata posada del revés!!

A veure què ens ordena fer demà...

 












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

JA ARRIBA SANT JORDI!

Bona tarda, famílies! Aquesta setmana la Clara i la Gemma ens han acompanyat algun dia, la qual cosa ens ha fet estar molt contentes 😊 Ara ...