dimarts, 6 de febrer del 2024

PENTINATS BOJOS!

Bona tarda, famílies!!

Com bé sabeu, ahir va arribar el Rei Carnestoltes i ens va dir que cada dia ens manaria una consigna nova. Us deixem les fotos d'ahir a la tarda fent els collarets de macarrons:

Avui al matí també hem mirat què tal van les glans que havíem germinat amb cotó fluix. I tenim una bona notícia: el de l'Arnau ja ha començat a sortir!!

 
 
 
 
 
Ahir a la tarda en Riu i l'Arnau ja van poder veure que la pinya del Carnestoltes s'havia mogut de lloc... I avui al matí hem vist que tenia una carta!! A la carta ens deia que ens havíem de fer pentinats divertits, i així ho hem fet!! N'hi ha hagut alguns que ens ha fet molta il·lusió, d'altres, en canvi, hem preferit no canviar el pentinat que dúiem de casa.

Avui en Jofre ha tornat a faltar... però ja li hem enviat moltes abraçades i petons!!

Com hem estat una estona fent sessió de perruqueria, hem decidit anar als avets del costat del refugi. Allà, com sempre, hem anat a mirar la bassa i la cova del gegant. Hem estat mirant guies i contes, i en Bru ha trobat una ploma de tudó i una closca de cargol.

Avui al bosc hem dut llanes per poder-nos fer trenes i cues de colors, però sembla que el que més ens ha fascinat ha estat retallar fulles: amb forma de fletxa, de triangle, de vaixell, de quadrat, de rectangle, de corona... I abans de donar-nos compte, ja era l'hora de dinar!!

I demà...? Quina nova consigna ens donarà el Rei Carnestoltes? I encara més important... Demà ens deixarà veure les seves cames?? ajajjajaja































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

JA ARRIBA SANT JORDI!

Bona tarda, famílies! Aquesta setmana la Clara i la Gemma ens han acompanyat algun dia, la qual cosa ens ha fet estar molt contentes 😊 Ara ...