dilluns, 8 d’abril del 2024

L'ANIOL JA TÉ 1 ANYET!



Bona tarda, famílies!!

Com bé sabeu, avui hem celebrat l'aniversari de l'Aniol, que ja ha fet un any!! Per esmorzar ens ha dut un pastís de poma boníssim. Que content que estava l'Aniol mentre li cantàvem la cançó!! :D

 

Un cop tothom ha acabat d'esmorzar, ens hem preparat per anar sortint al bosc. Ha fet un temps tan estrany que no sabíem ben bé com vestir-nos... "Ens posem els monos de pluja??", "Agafem la gorra??" "Posem jaqueta??" i al final hem decidit carregar el carro amb una mica de tot per si de cas jejejej

La idea inicial era anar al bosc de les cordes, que està molt a prop del refugi i així tindríem més estona per jugar. N'hi havia que volien agafar eines de sorra, d'altres volien agafar les cordes; així que hem fet una votació i ha sortit que la majoria preferia eines. I quina sort!! Perquè a mig camí de l'avellaneda ha començat a bufar un vent mooolt fort que ens ha fet canviar de pla a última hora, i hem decidit anar al camp de football de baix, on hi havia una pila de fang!!

En el fang hi hem trobat petjades de gos i de gat, llavors hem provat de deixar la nostra empremta. Aquest fang era suuuper llefiscós, però ens ha agradat tant aquest tacte que al final hi hem sucat els peus i tot! Per poc no acabem tots arrebossats com porquets jajajja Ens ho hem passat teta fent pastetes!!

 

Però a part d'experimentar amb el color, la temperatura, la textura... també hem pogut observar la vida que s'amaga al fang i als bassals. Hem descobert una mena de cuquets vermells i de seguida hem pensat que es devia tractar d'una larva; ho hem consultat i, efectivament, eren larves de mosquit!! Però també hem trobat el que semblava un cuc de terra moooolt petit.

El temps ens ha passat volant! I de seguida ha arribat l'hora d'anar a dinar. Anàvem enfangats de cap a peus i no sabíem molt bé com ens ho faríem per netejar-nos una mica... Llavors hem recordat que per la fira de l'Avet, l'Alan ens va ensenyar que per treure la massa de pa de les mans, la millor manera era fer-ho amb farina; Així que ens hem començat a arrebossar mans i peus per treure el gruix de fang humit, i amb la tovallola hem acabat de netejar-nos els peus.

De camí hem trobat una arna enooorme! I després al refugi hem consultat un dels pòsters que tenim i hem pogut determinar que es tractava d'una arna paó de nit. De camí al refugi hem aprofitat i hem passat per l'ajuntament a dir-li hola a l'Ariadna.

A la tarda, després de dinar, uns quants han aprofitat per anar a fer un vol amb l'Ana mentre la resta dormien.


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

JA ARRIBA SANT JORDI!

Bona tarda, famílies! Aquesta setmana la Clara i la Gemma ens han acompanyat algun dia, la qual cosa ens ha fet estar molt contentes 😊 Ara ...