dilluns, 8 de gener del 2024

Comencem de nou!!

Bona tarda, famílies!!

Avui, un cop passades les festes de Nadal, ha començat el segon trimestre i ens hem retrobat de nou. Per sort, avui tothom ha pogut venir a escola, tot i que alguns més contents que d'altres... jejej

Aquest any, per primer cop, hem tingut una super sorpresa!! I és que els Reis Mags han passat pel refugi!!! Potser és que van rebre les cartes d'en Juli i en Riu, o potser és que l'Ana, la Clara i l'Alba en vam enviar una sense dir res jijijij

La veritat és que hem tingut moltíssima paciència i hem fet molt cas a una nota que ens havien deixat els Reis, que deia que ens havíem d'esperar que hi fóssim tots i totes per obrir els regals. Mentre esperàvem que tothom arribes, hem anat esmorzant per fer temps i ens hem anat explicant què hem fet durant les vacances.

I en acabat... 1... 2... i...3!! Tots junts hem estirat la manta i hem fet una rotllana per obrir els regals 😁 I Déu ni do tot el que ens han dut... un joc de cartes de lletres i números, un parell de jocs per imitar formes i composicions, eines de sorra i jardineria, un conte i una pala i un recollidor!

Avui, a part de començar el 2n trimestre, també ha arribat el fred de cop! Així que al matí hem anat a buscar el sol al camp de les cordes. De les coses que ens han dut els reis, hem tingut claríssim que volíem agafar les pales i els rasclets. Això sí, no hem sortit del refugi fins que tothom ha pogut escombrar una mica; ja que el recollidor i l'escombra també han tingut molt èxit! (pot ser que algú us ajudi a escombrar a casa? N'hi ha que ho fan d'allò més bé!).

 

 

El matí, doncs, ens ha passat volant! I abans de donar-nos compte ja era hora de tornar a dinar al refugi. Tot i que han passat els molts dies, recordem perfectament les rutines, que grans que estem ja tots i totes!!

A la tarda, després de descansar una mica, hem estat provant els jocs nous, són xulíssims!! A veure si a l'hora de berenar ens ve de gust escoltar el conte que ens han dut els Reis.

Fins demà :)

 

 

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

JA ARRIBA SANT JORDI!

Bona tarda, famílies! Aquesta setmana la Clara i la Gemma ens han acompanyat algun dia, la qual cosa ens ha fet estar molt contentes 😊 Ara ...