dilluns, 4 de setembre del 2023

Primer dia! :)

Bona tarda, famílies!!


Un any més ens retrobem a l'Escola del Bosc d'Espinelves :) Es nota que les vacances han anat d'allò més bé i que hem pogut carregar piles. Perquè aquest matí tota la mainada ha arribat a tope i amb un somriure d'orella a orella 😁 I és que encara que ens hàgim anat veient durant l'estiu, es nota que tenien moltes ganes de retrobar-se al bosc.

Com ve sabeu, aquest curs la Clara no ens podrà acompanyar cada dia... Però tot i això, avui al matí ha pogut venir a donar la benvinguda a tothom.

Com avui ha estat el primer dia, hem anat a esmorzar als avets del costat del refugi, on hem pogut anar a veure la cova del gegant, hem cantat cançons, hem pujat i baixat pels tobogans de sorra, hem fet noms amb les pedres de lletres, hem contat pals i hem jugat amb els cubs il·lustrats. I el més important de tot: ens ho hem passat teta i ens hem fet moltes abraçades i petons!! :3 (sobretot l'Abril, jejej)

Ens podríem haver passat el dia sencer al bosc, però arribada l'hora de dinar hem anat tornant cap al refugi; on hem pogut demostrar la gran memòria que tenim tothom, i és que recordàvem perfectament totes les rutines d'abans i després de dinar.


Després de relaxar-nos una estona i a mesura que ens anàvem despertant, hem escrit el nostre nom en una cartolina per poder saber quin serà el penjador de cadascú.

En fi, podríem dir que el primer dia ha anat com la seda i se'ns ha passat el temps volant!
















 

 

 

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EXPLOREM!

Bona tarda, famílies! Avui hem acabat la setmana sent ben poquets! I és que ahir ja no va venir en Riu, i avui l'Ares i l'Aniol ta...