dijous, 25 de maig del 2023

L'ambulància!

 Ei famílies!

Avui ha sigut un d'aquells dies que recordarem durant temps! Ens ha vingut a veure una ambulància!I no qualsevol, sinó que ens ha acompanyat en Jordi, el pare de l'Abril i el seu company, en Raül ;) 

Ja feia dies que l'esperàvem i la veritat és que temíem que no es pogués fer per la pluja, però finalment el temps ens ha donat una treva i hem aprofitat, ha anat la mar de bé ^^ 

D'entrada, igual que ens va passar amb els Bombers, ens hem "acollonit" un pèl, i és que és molt guai quan les veiem passar de lluny per l'Eix o quan estem dintre el cotxe, però veure-la de tant a prop impacte una mica! hehehe I la sirena, mare meva quin enrenou que fa! hahaha Primer ens han tret la camilla però ningú ha sortit voluntari@ per fer de malalt...així que la Clara ha fet veure que li feia mal el braç i hem vist com la pujaven a l'ambulància. En Bru ja volia que tanquessin les portes i se l'emportessin...hahahaha Per sort, només era un simulacre eh! Millor si mai anem en ambulància, bona senyal ;) 

A dintre del vehicle hi porten un fotimer d'eines i trastos, en Jordi ens ho ha estat ensenyant. A cada raconet hi ha alguna cosa amagada i útil. A en Matheus li hem posat un collarín també. I com no podia de ser de cap altra manera, hem anat pujant al seient del conductor tot fent sonar la sirena, que té 2 tons, el de dia (més fort) i el de nit (més suau), els hem provat tots, és clar! hahaha 

Ens ha agradat molt també les eines amagades rere la porta d'un costat de l'ambulància. Allà ens han fet una demostració tot tallant uns tronquets de fusta. Això sí, el casc només se l'ha volgut posat la Júlia! En Jofre, que tant li agraden aquestes coses, ha estat tota l'estona ben passiu i sense voler entrar-hi, sembla que li ha fet molt de respecte i preferia saltar als bassals hehehe La que també s'ha posat les botes als bassals ha sigut l'Abril, ha hagut un moment que anava empastifada de cap a peus! 

Abans de marxar, ens han regalat una maqueta per construir una ambulància petitona per a cadascú de nosaltres i per la tarda l'hem anat muntant amb l'ajuda de l'Ana i fent carreres amb aquesta. 

Un cop ha marxat l'ambulància, hem acabat d'aprofitar el matí als bassals de sota del refugi (per sort no cal que anem gaire lluny perquè és dels llocs on més bassals i fang trobem!).

Moltíssimes gràcies Jordi i Raül per un matí tan especial!!!!! 



























 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

JA ARRIBA SANT JORDI!

Bona tarda, famílies! Aquesta setmana la Clara i la Gemma ens han acompanyat algun dia, la qual cosa ens ha fet estar molt contentes 😊 Ara ...